Οροι

Κρατήσεις: Όλες οι κρατήσεις γίνονται με κατηγορία και όχι συγκεκριμένο μοντέλο. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας επιβεβαιωμένης κράτησης η Soyda Bay Services διατηρεί το δικαίωμα να παρέχει στο πελάτη αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγορίας χωρίς επιβάρυνση του πελάτη.

Οδηγός: Ελάχιστο όριο ηλικίας τα 21 έτη.
Άδεια οδήγησης: Απαιτείται η προσκόμιση ισχύοντος διπλώματος που έχει εκδοθεί τουλάχιστον 1 χρόνο πριν. Πολίτες χωρών εκτός ΕΕ απαιτείται να έχουν διεθνές δίπλωμα μαζί με την προσκόμιση του κανονικού διπλώματος
Κλήσεις – Πρόστιμα: Οι κλήσεις και τα πρόστιμα από το Λιμενικό/Αστυνομία από παραβάσεις του ΚΟΚ επιβαρύνουν τον ενοικιαστή.
Τρόπος πληρωμής: Ο ενοικιαστής απαιτείται να προσκομίσει πιστωτική κάρτα για εγγύηση της ενοικίασης ακόμα και αν η πληρωμή γίνει με μετρητά. Η ενοικίαση προπληρώνεται.
Σε περίπτωση ακύρωσης έως 48 ώρες (2 ημέρες) πριν την προγραμματισμένη ώρα παραλαβής του αυτοκινήτου επιστρέφεται πλήρως η προκαταβολή. Σε περίπτωση ακύρωσης σε λιγότερο από 48 ώρες κρατείται όλο το ποσό της προκαταβολής.
Παραδόσεις – Παραλαβές εκτός ωρών λειτουργίας:Χωρίς εξτρα επιβάρυνση
Παραδόσεις – Παραλαβές εκτός βασικών σταθμών:Με μικρή επιβάρυνση , επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες
Παραδόσεις – Παραλαβές Εθνικό Αερολιμένα Xανίων:Χωρίς εξτρα επιβάρυνση
Επιπλέον οδηγός: Ο πρώτος επιπλέον οδηγός παρέχεται δωρεάν.
Παιδικό κάθισμα:Χωρίς εξτρα επιβάρυνση. Κατόπιν ζήτησης και διαθεσιμότητας..
Καύσιμα: Ο μισθωτής οφείλει να επιστρέψει το αυτοκίνητο με την ίδια ποσότητα καυσίμου που το παρέλαβε. Σε περίπτωση παραλαβής του αυτοκινήτου με λιγότερη βενζίνη από την βενζίνη εκκίνησης ο πελάτης επιβαρύνεται τη διαφορά καυσίμου συν 10€ υπηρεσία ανεφοδιασμού.Καμία επιστροφή δεν δίνεται αν το αυτοκίνητο επιστραφεί με περισσότερα καύσιμα απ’ότι παρελήφθη.
Ατύχημα: Σε περίπτωση ατυχήματος ο μισθωτής οφείλει να ενημερώσει την εταιρεία καθώς και την αστυνομία και να προσκομίσει στην επιστροφή το δελτίο καταγραφής της αστυνομίας.