Αρχική

Souda Bay Services Ενοικιάσεις αυτοκινήτων Σουδα Χανιων

H

Souda Bay Services ιδρύθηκε το 1983 ως μια τοπική εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Σούδα Χανίων Κρήτης. Αυτή τη στιγμή, λειτουργεί σε όλη τη Κρήτη συμπεριλαμβάνοντας τα αεροδρόμια και τα λιμάνια των Χανίων και του Ηρακλείου. Eτσι μπορούμε και προσφέρουμε Ενοικίαση Αυτοκινήτου στην Σουδα , Ενοικίαση αυτοκινήτου στην πολη των Χανίων οπως και ενοικίαση αυτοκινήτου στο Αεροδρόμιο Χανίων με τα πιο συγχρονα αυτοκίνητα στις καλύτερες τιμές της αγοράς

Ο στόλος μας αποτελείται από αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών, από σούπερ μίνι hatchbacks έως μίνι λεωφορεία 9 θέσεων, καθώς και αυτοκίνητα αυτόματα και φιλικά προς το περιβάλλον. Με συνεχείς αντικαταστάσεις των αυτοκινήτων μας, καταφέραμε να έχουμε μόνο καινούργια και ελαφρώς μεταχειρισμένα οχήματα στο στόλο μας.

Όλοι οι εργαζόμενοί μας μιλούν αγγλικά και ελληνικά και επίσης έχουν μεγάλη γνώση των υπηρεσιών της ενοικίασης αυτοκινήτων. Η εξυπηρέτηση μετά την πώληση είναι πολύ σημαντική για εμάς και για αυτό διαθέτουμε μια 24ωρη τηλεφωνική γραμμή για τις έκτακτες ανάγκες.

Προτεραιότητα για εμάς αποτελεί ο σεβασμός στον πελάτη και γι ‘αυτό το κλειδί της επιτυχίας μας έγκειται στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και την ενοικίαση οχημάτων υψηλής ποιότητας.

Στόχος μας, όποιες κι αν είναι οι οδηγικές σας προτιμήσεις, είναι να σας οδηγούμε παντού με ασφάλεια, άνεση, σεβασμό στο περιβάλλον, στυλ και οικονομία.

Κάντε την κράτηση σας τώρα χωρίς κατάθεση

Ενοικιάση αυτοκινήτου στη σούδα? Ενοικίαση αυτοκινήτου στο νομό Χανιών?Κάντε κράτηση σε εμάς για τις καλοκαιρινές σας διακοπές η για τις δουλειές σας στον χειμώνα για την πόλη των Χανίων η για όλη την Κρήτη και πληρώστε κατα την παραλαβή του αυτοκινήτου σας..

Τα καλύτερα ενοικιαστικά αυτοκίνητα στην Σουδα

Δίνουμε βάρος σε αυτό που ζητά ο πελάτης, Έτσι επειδή η ασφάλεια σας είναι δικό μας μέλημα , φροντίζουμε να έχουμε νέας τεχνολογιάς και άψογα συντηρημένα αυτοκίνητα

Ενοικίαση αυτοκινητού στο Αεροδρόμιο Χανίων

Παραλαβή του ενοικιαστικού σας αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο των Χανίων καθώς και σε άλλα μέρη των Χανίων απολύτως δωρεάν

Δωρέαν παιδικό κάθισμα

Δωρέαν παιδικό κάθισμα για ενα ασφαλές ταξιδι

Ολος ο στόλος μας ειναι εφοδιασμένος

με αυτοκίνητα που διαθέτουν ράδιο-CD και Air-condition

Ενοικίαση αυτοκινήτου στα Χανιά φθηνά

Απο την πρώτη κιόλας μέρα η τιμές μας ειναι ασυναγώνιστες , προσφέρονται ομως ειδικές τιμές οταν ενοικιάσετε αυτοκίνητο για 3 η 5 η 7 μέρες! Κάντε την κράτηση σας τώρα..